PP Gavà valora actualitat estiu

La portaveu del PP a Gavà, Mónica Parés, ha volgut fer balanç, aquest dilluns, dels assumptes que han marcat l’estiu, recordant, en primer lloc “els atemptats terroristes patits a Barcelona i Cambrils el passat 17 d’agost”, uns fets que ha tornat a “condemnar amb fermesa”. Parés també s’ha “solidaritzat amb les víctimes” i ha destacat “el treball policial”, assegurant que “la unitat i coordinació dels diferents cossos de seguretat ha estat clau per evitar més atacs”.

L’altre assumpte que, segons Parés, “centra avui totes les mirades” és el procés sobiranista que “el govern de la Generalitat i el Parlament tiren endavant després d’aprovar les lleis del referèndum i la de transitorietat amb les mínimes garanties, sense respectar la Constitució Espanyola, l’Estatut d’Autonomia i ni el propi reglament del Parlament”. La portaveu del PP al municipi precisa que “nosaltres ens hem posicionat a favor de la legalitat, com fa el Govern d’Espanya i també altres administracions com és el cas de l’Ajuntament de Gavà, al qual donem tot el nostre suport per evitar qualsevol acte il·legal a la nostra ciutat”.

Mónica Parés afirma que “davant aquest inevitable xoc de trens, demanem calma i serenor i que el Govern de la Generalitat torni a la legalitat i que no s’escudi en la idea simple de dir que democràcia és votar, perquè no sempre és així. Cal seguir les regles del joc constitucional perquè la llei garanteix la llibertat”.