PP
El PP demana que a la plaça Francesc Macià es disposin activitats de Nadal

El Partit Popular (PP) de Gavà portarà al Ple Municipal de desembre el cas de la família de Canet que va demanar el 25% de classes en castellà. Mónica Parés, portaveu dels populars, ha destacat que “una de les notícies amb més ressò dels darrers dies ha estat la del nen que ha patit agressions i ha estat senyalat a la seva escola perquè els seus pares van escollir lliurement que el 25% de la seva educació fos en castellà. Hem vist el silenci per part de moltes administracions i preguntarem al govern municipal que hagués fet si aquest cas s’hagués produït a la nostra ciutat”.

Parés formularà a més una pregunta i tres precs en aquest darrer Ple Municipal d’aquest any 2021. Respecte als precs, fan referència a tres indrets concrets de Gavà. El primer a la plaça Francesc Macià, que és on la portaveu popular, Mónica Parés, ha atès als mitjans de comunicació aquest matí. Parés ha destacat que “sent Nadal aquesta plaça està totalment buida, i és una plaça que en altres moments de l’any té força activitat, especialment cultural, així que demanem que pel Nadal de l’any vinent es proposin aquí també activitats nadalenques, primer per descentralitzar l’oferta, o també per ampliar-la i portar-la a més indrets”.

El segon prec té a veure amb la Zona Esportiva de Can Torelló: “Són moltes les vegades que hem dit que és necessari un control d’accés d’entrada i sortida de vehicles quan hi ha entrenaments i partits de futbol, i això perquè és una zona per on hi passen molts vianants o gent en bicicleta o patinet. La setmana passada va haver un accident que va requerir l’assistència d’ambulància i Policia Municipal, així que demanem que es replantegin aquest control”.

El tercer prec ens trasllada a un altre indret de la ciutat, Gavà Mar, ja que els populars demanaran “la creació d’un circuit de vida saludable per tal que la gent pugui fer exercici”.

En aquest Ple, a més, els populars presentaran també “una declaració política de suport a les forces i cossos de seguretat de l’estat, és una declaració que es presentarà a diferents ajuntaments de tota Espanya per tal de fer-los un reconeixement i, sobretot, per tal que es paralitzi qualsevol àmbit que es vulgui modificar de la Llei de Seguretat Ciutadana”.

El Ple Municipal de desembre es celebra dijous 23 a la tarda.