PP
Mónica Parés, aquest matí davant l'Ajuntament de Gavà

El Partit Popular (PP) de Gavà preguntarà al govern municipal per la neteja dels de Gavà en el darrer Ple d’aquest 2022. Mónica Parés, portaveu popular, ha recordat que “hi havia molts veïns de Gavà que deien que la ciutat estava bruta, l’oposició també havíem dit en molt Plens que la ciutat necessitava una neteja de cara, però des del govern municipal se’ns deia que no tenien la sensació de que la ciutat estigués bruta”.

Tot i això, “fa unes poques setmanes van començar un pla intensiu de neteja a la ciutat, i per això preguntarem al govern municipal perquè han dut a terme aquest pla especial de neteja a determinats carrer de la nostra ciutat si no tenien la sensació de que Gavà estigués bruta”.

El PP farà també dues preguntes relacionades amb persones amb alguna discapacitat. D’una banda, Parés preguntarà “quants treballadors municipals amb discapacitat física i quants amb discapacitat intel·lectual formen part de la plantilla de l’Ajuntament, i quin percentatge sobre el total representen”. Els popular formulen aquesta pregunta “primer perquè tenen un mínim legal, però també perquè creiem que hem de ser pioners i incrementar aquest percentatge legal”.

L’altra qüestió relacionada amb les persones amb discapacitat està referida a la remodelació de la C-245 que “ha omplert de semàfors aquesta via al seu pas per Gavà, però cap d’aquests semàfors està adaptat per a persones invidents. Sabem que aquesta no és una competència del govern municipal, però sí que ho és el voler una ciutat més accessible, així que preguntarem quants d’aquests semàfors estan adaptats a persones invidents, quin percentatge del total representen, i quines gestions s’han fet davant de l’Àrea Metropolitana per tal que aquests semàfors poguessin estar adaptats per aquestes persones invidents”.

La darrera pregunta dels populars “està relacionada amb un prec que vam fer el passat mes de març demanant que es millorés l’arranjament de la vorera de la Riera de les Parets. El govern municipal en aquella ocasió ens va dir que no havien detectat que estigués malmesa aquesta vorera, però veïns de Gavà segueixen caient i ensopegant allà, sobretot gent gran que va al CAP 2, així que preguntarem al govern municipal perquè encara no s’ha dut a terme cap actuació a la vorera de la Riera de les Parets”.