PP
Parés, ahir davant l'edifici de l'Ajuntament de Gavà

El Partit Popular (PP) de Gavà preguntarà al govern municipal “si creu que els joves de la ciutat s’han de quedar sense equipaments esportius durant l’estiu”, segons ens ha avançat Mónica Parés, portaveu del populars. La pregunta la fan ja que “aquest estiu hem vist com alguns equipaments municipals es tancaven, sobretot esportius com ara les pistes de Can Tintorer o els camps de Can Torelló”.

Parés ha lamentat en aquest sentit que “hi ha molts joves que utilitzen aquests equipaments al llarg de tot l’any, i volen seguir fent-ho a l’estiu, i en algunes ocasions quan se les han trobat tancades i han entrat mig ocupant-les, ha vingut la policia cridant-los l’atenció”. Per tot això, el PP preguntarà al govern municipal gavanenc també “si preveu modificar aquesta normativa i obrir alguns d’aquests equipaments l’estiu que ve per tal que joves puguin seguir jugant allà i fer, al cap i a la fi, una vida saludable”.

Aquesta és una de les cinc preguntes que el Partit Popular formularà en el Ple Municipal d’aquest mes de setembre. En referència a l’estiu, de fet, també preguntaran pel pla de mobilitat de Gavà Mar que “és el mateix que tenim cada estiu des de fa molt anys a la platja. Malgrat les queixes del veïns, el govern municipal segueix amb la seva zona taronja, així que preguntarem, ja que creu que aquesta zona taronja és tan positiva, com valoren el seu funcionament d’aquest estiu, quantes infraccions s’han comés, quantes sancions s’han imposat i per tant quant s’ha pogut recaptar, i també preguntarem si creuen que aquest és el millor sistema o tenen previst pel proper estiu fer un canvi a un sistema tarifari que seria sempre gratuït pels veïns de Gavà”.

El PP farà tres preguntes més. Una d’elles fa referència a “la nova licitació d’autobusos d’Avanza a l’Àrea Metropolitana de Barcelona, que arrossega problemes fa temps, així que preguntarem al govern municipal quines actuacions ha dut a terme davant l’administració competent per solucionar aquests problemes que cada dia afecten a tots els usuaris d’autobusos de la nostra ciutat”.

Una altra pregunta interrogarà sobre “els porcs senglars que baixen a la ciutat i que arriben fins i tot al mateix centre, per tant preguntarem quines mesures s’han dut a terme en els darrers anys per evitar l’arribada dels porcs senglars al nucli urbà, tenint en compte sobretot que són uns animals perillosos que a més poden fer malbé zones verdes i fins i tot provocar accidents”.

La darrera pregunta que farà Parés serà “des de la lamentació perquè la nostra ciutat ha estat notícia en un programa de televisió a causa d’uns problemes de drogues i seguretat, així que preguntarem al govern municipal si creu que aquesta la imatge de la nostra ciutat de cara a tot Catalunya ha de ser aquesta, i preguntarem també quines actuacions durà a terme per tal que es solucionin problemes com aquest que tenim a la ciutat”.