PP
Mónica Parés, aquest matí

El Partit Popular (PP) de Gavà preguntarà al govern municipal per l’estat dels bars i restaurants ubicats en equipaments municipals. Mónica Parés, portaveu dels populars a Gavà, ha explicat que, “ara que l’Ajuntament anuncia una piscina municipal descoberta amb bar i restaurant, i tenint en compte que es troben tancats alguns bar i restaurants com ara els de l’Estadi Municipal La Bòbila, el de les instal·lacions de Can Tintorer, o el Sol Café, preguntarem al govern municipal si creu que és més interessant anunciar ara una piscina amb un bar restaurant o bé que estiguessin oberts tots els bars i restaurants que hi ha actualment en els diferents equipaments municipals, el que donaria llocs de treball a algunes famílies de la nostra ciutat”.

Aquesta serà una de les cinc preguntes que els populars faran en el Ple Municipal del mes de març, que es celebrarà dijous 31 a partir de les 18:00 hores. Però també preguntaran per la urbanització d’habitatge de protecció oficial del Pla de Ponent, una urbanització “que nosaltres sempre hem respectat, però després de parlar amb alguns veïns hem constatat que l’accessibilitat no és pròpia ni completa a tots els terrenys. Hi ha diversos edificis i la comunicació entre ells s’ha fet amb una vegetació que fa que les persones amb mobilitat reduïda o amb cotxets no es puguin desplaçar per dins de la seva urbanització”.

Parés reconeix que aquestes promocions d’habitatge protegit “no s’ha fet només per l’Ajuntament de Gavà, però ha estat el consistori el que ha fet la publicitat i, al cap i a la fi, són veïns de Gavà els que estan allà vivint. Per tant, preguntarem al govern municipal quina revisió s’ha fet de totes les instal·lacions de tots els edificis per veure si realment hi ha manca d’accessibilitat per aquestes persones que tenen una mobilitat reduïda”.

En aquest Ple de març el PP recupera també un dels seus temes clàssics, el de la Volta Ciclista a Catalunya: “Els darrers anys, per sort, la Volta a Catalunya passa per Gavà i, en algunes ocasions, ja hem preguntat perquè no es posa alguna pancarta donant la benvinguda a la Volta quan passa per la ciutat, sobretot per tal que les càmeres puguin obtenir aquesta imatge i que serveixi de promoció de la ciutat, més aquest any que la Volta ha passat dues vegades per Gavà”.

Parés preguntarà al govern municipal “perquè també s’ha oblidat aquest any d’aquesta pancarta quan l’any passat ens van dir que aquest 2023 la posarien, i més tenint en compte que al pont de l’avinguda Joan Carles I hi havia dues banderes estelades i manifestacions independentistes en el moment en que passava la Volta”.

El Partit Popular preguntarà també en el Ple Municipal de març “quants propietaris de gossos han estat sancionats estant a la sorra de la platja de Gavà per no complir l’ordenança de civisme i portar els seus gossos sense lligar”, i finalment, en relació a “la futura ordenança de circulació que s’acabarà d’aprovar al proper plenari, preguntarem si l’Ajuntament té previst contractar més agents cívics, ja que és cert que calen més agents de policia municipal per fer complir aquesta normativa però també calen més agents cívics, i als 9 agents cívics que tenim ara mateix se’ls acaba el contracte el proper 9 de maig”.