persones grans
Aquest és el Casal Municipal de la Gent Gran de Can Tintorer

El dilluns, 29 d’agost, començà el termini de prematriculació per a les activitats municipals adreçades a les persones grans que l’Ajuntament de Gavà ha preparat pel curs 2022-2023. El número assignat en aquesta prematrícula entrarà posteriorment en el sorteig que determinarà l’ordre d’inscripció de la matriculació. És molt important indicar el casal de referència on es vol formalitzar després aquesta matrícula.

La novetat d’enguany és que aquesta prematrícula es pot fer de manera telemàtica. Només cal entrar a l’adreça gentgran.gava.cat i compte, perquè cal estar donat d’alta com a usuari dels casals municipals de la gent gran per tal de poder accedir-hi.

La prematrícula també es pot formalitzar de manera presencial. Si s’opta per aquesta via, cal anar a un dels tres casals municipals de la gent gran (El Centre, Can Tintorer i Torre Lluc) de dilluns a divendres en horari de 10:00 a 13:00 hores i de 16:00 a 20:00 hores.

Aquesta prematrícula es pot formalitzar fins el proper 6 de setembre. Un dia després, el 7 de setembre, tindrà lloc el sorteig informàtic que determinarà el dia i l’hora per poder fer la inscripció als cursos. El mateix dia 7 ja estaran penjades als casals les llistes amb aquest ordre.

Finalment, entre el 12 i el 27 de setembre es farà la matriculació presencial, que serà per ordre del sorteig i en el casal de la gent gran assignat prèviament. Les places són limitades per a totes les activitats i l’Ajuntament de Gavà recorda que es cobriran per rigorós ordre d’inscripció. Per tant, les persones que no assisteixin en el dia i l’hora programada de matriculació perdran l’ordre i la preferència respecte a les persones que el segueixin a la llista.

Les activitats municipals adreçades a les persones grans d’aquesta programació donaran inici el dilluns 3 d’octubre. Es poden apuntar persones empadronades a Gavà, més grans de 65 anys, i també persones entre 60 i 65 anys que actualment no es trobin actives laboralment. La programació completa d’activitats es pot consultar aquí.