Premi del sorteig de Nadal 2018
Els propietaris van celebrar la notícia amb cava.

L’Administració número 2 de la Rambla Vayreda, número 41 de Gavà ha repartit un pessic de sort aquest dissabte en el sorteig de la loteria de Nadal. Concretament, ha estat el tercer premi amb el número 4211, del qual n’han venut un sèrie sencera. Un total de 500.000 euros, o el que és el mateix 50.000 euros per dècim.

Des de l’administració precisaven que els números s’han venut per finestreta i no saben a qui els ha tocat

Tot i que els responsables del punt de venda no s’han quedat amb cap dècim sí que estan molts contents d’haver pogut repartir sort perquè, tot que amb anterioritat sí que han donat premis d’altres rifes com La Primitiva o La Bonoloto , aquesta és la primera vegada que ho fan per Nadal.

L’amo de l’administració, Juan Ángel Pérez, ha explicat que es tracta del primer premi assenyalat que reparteix després de 31 anys d’ofici: “Encara que no sigui molta quantitat, tenia ganes de donar un premi emblemàti. Fa il·lusió, més que pels diners, per les dates”.

De la seva banda, a Viladecans, concretament a l’administració del centre comercial Vilamarina s’ha repartit part d’un cinquè premi, concretament el número 29031 (60.000 euros a la sèrie)

Val a dir, que a Gavà feia 4 anys que no tocava res de la rifa de Nadal. Recordem que aleshores, va ser un bar de l’Avinguda Diagonal la que va vendre part d’un segon premi arribant a repartir 18 milions d’euros.