Premi hospital de Viladecans
La directora de centre, la Dra. Montserrat Oliveras, acompanyada del director mèdic, el Dr. Domingo Bleda, i de la directora d’infermeria, Clara Mauri.

L’Hospital de Viladecans ha rebut el Premi a l’Excel·lència en l’àmbit d’hospitals bàsics en el lliurament dels Premis de Benchmarking CSC/ARQ, que atorguen anualment el Consorci Sanitari de Catalunya (CSC) i Benchmark Sanitari 3.0.

La directora de centre, la Dra. Montserrat Oliveras, acompanyada del director mèdic, el Dr. Domingo Bleda, i de la directora d’infermeria, Clara Mauri, ha recollit el guardó en un acte que s’ha celebrat al Cosmocaixa de Barcelona, com a cloenda de la III Jornada de Benchmarking CSC/ARQ.

Amb aquests premis, el CSC distingeix les millors pràctiques dels hospitals bàsics, de referencia i d’alta tecnologia que participen a la Xarxa d’hospitals associats per a l’Anàlisi del Rendiment i la Qualitat (Projecte ARQ). El projecte CSC/ARQ examina l’anàlisi del rendiment i la qualitat que busca superar la limitació actual de les fonts d’informació i permetre que els centres que hi formin part puguin compartir quelcom més que dades i resultats.

Conjuntament amb els premis als millors resultats, s’han entregat diplomes als hospitals bàsics, als de referència i als d’alta tecnologia que han obtingut millors resultats en cadascun dels indicadors analitzats. L’Hospital de Viladecans ha obtingut dos diplomes: un en l’indicador de gestió d’estades i l’altre en l’indicador de mortalitat.

L’Hospital de Viladecans

L’Hospital de Viladecans és l’hospital de referència per als municipis de Castelldefels, Gavà, Viladecans, Begues i Sant Climent de Llobregat, amb una població de més de 185.000 habitants. Juntament amb l’Hospital de Bellvitge i la Direcció d’Atenció Primària Costa de Ponent formen la Gerència Territorial Metropolitana Sud de l’ICS. Ha rebut el premi TOP 20 a la Gestió Hospitalària Global els anys 2015 i 2016.