Premi per a Joaquin Castaño

El gavanenc, Joaquin Castaño, jugador actual de l’Hércules de l’Hospitalet ha estat escollit jugador més valuós (MVP) de la temporada 2017 per la Federació de la primera divisió sènior.

Castaño va recollir el guardó durant la gala organitzada per la Federació Catalana de Beisbol i Softbol, un premi que, segons ell mateix manifesta, “em fa molt i molt feliç i que suposa un reconeixement a tot l’esforç, dedicació i constància”.

Joaquin Castaño, de 22 anys d’edat, va començar a jugar a beisbol essent un nen a les files del Club de Beisbol i Softbol de Gavà. La temporada passada va decidir fitxar pel conjunt de l’Hospitalet que va aconseguir proclamar-se, campió de la lliga catalana. Castaño manifesta sentir-se “molt còmode a l’equip” i assegura que “des del primer moment els companys m’ho van posar molt fàcil”. Ara, la seva il·lusió és “formar part de la selecció espanyola per a poder competir a Europa”.

Castaño tornarà a la competició el mes vinent, amb la represa de la lliga que acabarà a l’estiu. Al setembre, hi ha un altre compromís important: La Copa de Cataluña que s’allargarà fins a finals d’any.