Premi per a Abraham Vázquez

El dissenyador de joies gavanenc Abraham Vázquez ha estat premiat a la segona edició de l’Spanish Arab Fashion, un esdeveniment anual que enguany ha tingut lloc al Palau de Fernán Núñez, a Madrid, i que vol demostrar que la moda no entén de fronteres.

Vázquez explica que “en aquesta ocasió vaig decidir presentar una col·lecció en or amb motius en forma de signes que representen l’orient”. Segons Vázquez “ha estat una gran experiència, ja que hi havia persones vingudes de diferents països àrabs, i moltes d’elles em van felicitar perquè els van agradar els meus dissenys”.

Aquest no és el primer premi per a les col·leccions de Vázquez, però sí que considera que “és un dels més importants” . A l’octubre, van rebre un reconeixement a la passarel·la Fashion Week de Madrid per la millor col·lecció de complements, la qual cosa, per al gavanenc, va ser “un motiu de gran alegria” però que “aquest altre guardó el supera amb escreix, primer perquè l’espai era veritablement espectacular i, en segon lloc per la qualitat de la producció que hi havia, com ara vestits elaborats amb fil d’or, que comporten 6 mesos de feina, i tenen un preu que ronda els 90.000 euros”.

Vázquez espera que aquest premi l’ajudi a projectar les seves joies arreu. El seu desig seria poder exposar-les a Dubai on, a finals d’any, se celebrarà una rèplica de l’Spanish Arab Fashion