Premi per a la Comercial Vasco Catalana del Combustible
Empreses del Baix premiades.

La Comercial Vasco Catalana del Combustible S.A. de Gavà ha estat una de les 13 empreses de la nostra comarca que van ser homenatjades per la Cambra de Barcelona en l’anomenat “Dia de la Cambra”, un acte celebrat La Casa Llotja de Mar. L’empresa, amb seu al carrer de la Màquina, és fabricant d’accessoris i aparells de climatització ja sigui bombes, canonades, grups de pressió, vàlvules o aparells d’energia solar tèrmica, entre d’altres, i va rebre un premi pels seus 75 anys de trajectòria.

Durant el transcurs de la gala es van lliurar un total de 118 guardons a empreses de la demarcació de Barcelona. El president de la Cambra de Barcelona, Joan Canadell, va elogiar la constància i l’esforç de totes elles i va assegurar que , “el futur de l’economia depèn de que les noves generacions també tinguin aquest esperit dinàmic”.

Canadell va precisar que “les empreses que avui esteu aquí van ser creades per persones visionàries, plenes de coratge i amb molta fe en el seu projecte. Per emprenedors que miraven amb perspectiva de futur, sense encongir-se davant les dificultats” i va refermar que “l’economia catalana és una de les economies més pròsperes. Una economia conformada per un teixit empresarial excepcional. Resilient, persistent i amb visió constructiva, tres valors que conformen l’ADN empresarial català”.