Premis carpes comercials guarnides Sant NIcasi 2017

Un any més, i ja en van tres, l’Ajuntament ha organitzat el Concurs de Guarniments de Nadal entre les parades del comerç local que han participat, aquest cap de setmana en el Mercat de Sant Nicasi, a la Rambla.

Premis

De les 20 carpes participants, el jurat, que ha estat integrat, a més de tècnics municipals, per representants dels Tres Tombs, l’Esplai l’Amistat, El Taller de Música, l’Esbart Brugués i l’ONG Carumanda, ha escollit Espai Orgànic com el millor de tots, amb un guardó dotat de 50 euros en vals de compra a MercaGavà, un àpat per a dues persones al restaurant Major Trentasis, un abonament anual pel 2018 per a dues persones per acudir a les projeccions de cinema del Cine Club a l’Espai Maragall i una campanya publicitària a Ràdio Gavà.

El segon premi va ser per Airon Can, dotat a amb un àpat per a dues persones al restaurant Anhel, l’abonament al cinema i la publicitat a la ràdio.

El tercer premi ha estat per The Animal King i consta de la falca a la ràdio, les entrades al cinema i dues més per visitar el Parc Arqueològic. Un quart premi, dotat amb la publicitat radiofònica i les entrades al Parc Arqueològic, va ser per Crochetare. El darrer guardó, consistent en la promoció a Ràdio Gavà, va recaure en Estrada Mobles

El jurat, en la seva decisió, ha valorat, entre d’altres aspectes, l’estètica, el disseny i la col·locació dels productes, així com la il·luminació, la idea i la originalitat de la mateixa, a més de l’ambientació nadalenca.