Preparatius per a la 8 Caminada Serra de les Ferreres

Les associacions de veïns de Can Tries, Ca n’Espinós, La Sentiu i Bruguers i la Unió Muntanyenca Eramprunyà amb la col·laboració de l’Ajuntament de Gavà i els ecologistes de Quercus, entre d’altres, organitzen, el proper 27 d’octubre, la vuitena caminada popular per la Serra de les Ferreres. El recorregut, de 8,27 quilòmetres de distància, serà a través de corriols i camins de la vessant nord de la Serra de les Ferreres.

La sortida serà les 9.00 hores des del parc infantil de can Tries situat al carrer Riu Anoia-Riera de Sant Llorenç. A les 10.45 hores es farà una pausa per esmorzar al barri de Bruguers i l’arribada s’ha previst a les 13 hores a la plaça de can Tries.

Per participar en aquesta activitat, que és de caràcter gratuït cal inscriure’s fins el proper 24 d’octubre, a través d’aquest enllaç a internet o per correu electrònic a caminadaserradelesferreresgava@gmail.com indicant nom, cognoms, edat, telèfon de contacte i procedència.

La caminada limita el nombre màxim d’assistents a 200. Es recomana portar roba i calçats adequats i aigua i esmorzar. Els menors de 16 anys només podran participar si van acompanyats.