Preparatius per al Carnaval 2023
Enguany la Rua es farà el 18 de febrer

Fins l’1 de febrer, totes les entitats i col·lectius de la ciutat interessades a participar en la tradicional Rua de Carnaval de Gavà d’aquest any es poden inscriure gratuïtament, omplint la butlleta de participació pertinent aquí

La Rua, aquest 2023, es farà el dissabte 18 de febrer i començarà a les 16:30 hores a l’avinguda d’Eramprunyà. El seguici es passejarà pels carrers del centre per cloure a la plaça de Jaume Balmes on es farà l’esperada batalla de confetti.

Recordem que la Rua es pot participar amb comparsa amb, o sense, carrossa. Totes elles tindran dret a confetti per llençar i a xiulets.

Dos itineraris

  • Recorregut curt: rambla de Maria Casas – plaça de Josep Tarradellas – carrer dels Màrtirs del Setge de 1714 – carrer de Sant Pere – plaça de Jaume Balmes.
  • Recorregut llarg: rambla de Maria Casas – plaça de Josep Tarradellas – carrer dels Màrtirs del Setge de 1714 – carrer de Sant  Pere – carrer de Montflorit – av. Diagonal Balmes i plaça de Jaume Balmes.

Properament es detallarà el programa complert de la setmana del Carnaval i la Tornaboda de Gavà, que inclourà com ja és tradicional, l’arribada del Rei Carnestoltes el divendres 17 de febrer, el carnaval infantil i la ballada de la Tornaboda el diumenge al matí i l’enterrament de la sardina el dimecres  22 de febrer.