camionetes que funcionen amb gas
Presec estrena dues camionetes que funcionen amb gas

L’empresa municipal Prestació de Serveis al Ciutadà (Presec) disposa de dues noves camionetes, destinades una a muntatges i l’altra a obres. Una de les seves particularitats més importants és que no utilitzen benzina, ja que es tracta de dues camionetes que funcionen amb gas, podent utilitzar tant el gas convencional com el biogàs.

L’alcaldessa de Gavà, Gemma Badia, s’ha desplaçat aquest matí fins als magatzems centrals de Presec per veure personalment aquests dos nous vehicles, que es sumen a la flota de què disposa l’empresa per gestionar els serveis de la ciutat que te encomanats, i que inclouen des de recollida de brossa fins a manteniment general de la via pública.

Badia ha destacat que l’adquisició d’aquests dos vehicles “forma part de la renovació imprescindible i necessària de la flota que tenim per tal que Presec desenvolupi les seves feines”. A més, ha recordat que amb les dues camionetes “hem passat, com no pot ser d’altra manera, de la benzina al gas”.

camionetes que funcionen amb gas

L’alcaldessa ha volgut posar el focus precisament en l’aspecte ecològic d’aquesta adquisició, ja que les dues camionetes “s’afegeixen als últims 10 vehicles elèctrics, l’escombradora elèctrica i els 10 camions elèctrics que hem adquirit en aquest mandat”. Això vol dir, segons destaca Badia, que “apostem clarament per les energies renovables, nosaltres de fet som exemple de com ha de ser el futur i, en aquest sentit, hem de donar el pas exemplificant d’una entitat pública que vetlla pel consum energètic i les emissions de CO2.

Per tot això, Badia s’ha declarat “molt contenta de poder fer aquest tipus d’inversions que sempre ens ajuden a poder donar un millor servei, que és del que es tracta, i a més a poder donar-lo amb garanties”.