PRESEC celebra els 30 anys
Un dels moments de l'acte.

L’empresa municipal Presec ha celebrat, aquest divendres, coincidint amb la festivitat de Sant Nicasi el seus 30 anys de vida. Per a l’ocasió s’ha fet una jornada de portes obertes on, tothom qui ho volgut, ha pogut visitar les instal·lacions situades a la zona industrial i veure els nous camions de recollida d’escombraries. Tot seguit ha tingut lloc l’acte d’homenatge, conduït per Emi Chávez, treballadora en actiu de Presec qui, ha expressat el seu “orgull per ser part integrant d’aquest projecte” i per Pedro Romero, ex-cap de personal, qui ha assegurat que l’aposta per aquest model al 1987, a dia d’avui, encara no existeix, en cap altre lloc més d’Espanya, i n’ha destacat la seva “eficàcia, perquè aglutina tots els serveis, respecta les condicions laborals dels empleats i, con s’eviten subcontractes, suposa un estalvi econòmic per la ciutat”.

Durant l’acte s’ha projectat un vídeo sobre l’evolució de l’empresa i s’ha recordat a alguns dels seus integrants que malauradament ja no estan entre nosaltres, en especial a Eduardo Casado i a Antonio Romero.

L’alcaldessa de Gavà, Raquel Sánchez ha assegurat que “Presec és un símbol del nostre municipi” i ha valorat “la gran tasca desenvolupada per tots els seus empleats, des de primera hora del matí fins a la matinada, per fer de Gavà el referent que és avui, una ciutat verda i neta”. L’alcaldessa ha expressat el seu “ferm compromís de mantenir Presec”, tot posant sobre la taula que “caldrà afrontar els nous reptes, necessitats i exigències de la gent” per aquesta raó hadit que “seguirem invertint per innovar i modernitzar els mitjans tècnics, com ja s’ha fe t recentment amb la renovació de la flota de camions de recollida selectiva i dels contenidors de brossa”.

La celebració ha culminat amb el lliurament d’una placa commemorativa per part de l’Alcaldessa i un refrigeri final.

PUBLICITAT