Presentació de Vecinos Municipalistas
Els integrants de la llista.

El Parc Arqueològic de les Mines va acollir, dissabte, l’acte de presentació de Vecinos Municipalistas, la candidatura encapçalada per Rubén Marín que ha anunciat que es presentarà a les eleccions del 26 de maig a Gavà. El projecte, segons va explicar el líder de la formació, “està integrat per persones que representen els diferents barris i no tenim ni ideologia ni bandera. El que ens uneix és el nostre afany per millora Gavà per sobre de cap altre interès”.

Segons Marín, “aquest projecte veïnal, que té com a lema ‘Por, y para Gavà’, està integrat per gent que estima el poble i que , amb gran il·lusió, creiem que és hora d’implicar-nos per afrontar aquest repte”. Per a Marín, “no és de rebut que els carrers estiguin en tan mal estat” i “es dediqui més pressupost a servei de fotografies que a lluitar contra les plagues d’escarabats i rates”.

També denuncia els actuals sous dels polítics a l’Ajuntament que proposa “reduir fins al triple del salari mínim interprofessional”, i “eliminar els càrrecs de confiança perquè amb els que ens costa tot plegat es podrien pagar els llibres de text de tots els escolars del municipi”. Marín afegeix que “la idea és dissenyar un web transparent on tota la ciutadania podrà decidir on vol invertir aquests diners”

Vecinos Municipalistas assegura que faran “una política horitzontal, que trenqui amb el model tradicional, amb una gestió accessible al servei dels veïns i veïnes i vetllant perquè sigui entenedora per a tothom”.

La candidatura assegura que està “plenament preparada per assumir aquesta responsabilitat, perquè estimem Gavà i volem recuperar allò que va ser, una localitat bonica on es pugui viure i gaudir i no pas una mera ciutat dormitori”.

Rubén Marín.