Presentació del llibre Dirige tu tiempo
Presentació del llibre Dirige tu tiempo

Mae López estarà Gavà aquest dimarts, 18 d’octubre, per presentar el seu llibre “Dirige tu tiempo”, una publicació que proposa eines per gestionar millor el temps.

Segons López l’obra es catalogar com un “manual de desenvolupament personal”, però a la vegada es presenta en forma d’història, amb una protagonista, que es diu Irene i qui, després de posar en risc la seva vida per l’estrès laboral, decideix passar a l’acció i prendre el control.

Mae López va començar el projecte escrivint teoria de gestió del temps al seu blog al setembre de 2019 i ben aviat va veure clar que calia explicar-ho en un format més ampli. Per això, assegura “vaig crear a Irene i els seus problemes d’organització que, d’altra banda, són problemes habituals que veig en el meu dia a dia. Irene va anar avançant per la història de superació fins que, un any més tard, vaig creure tenir-la llesta”.

A partir d’aquí, i desprès de 16 mesos de feina, el llibre es publica amb una història que guanya “profunditat i realisme” i es completa de resums i esquemes per ajudar a entendre i retenir les idees.

L’acte de presentació es farà a la biblioteca Josep Soler Vidal, a partir de les 18.30 hores

Presentació del llibre Dirige tu tiempo
Presentació del llibre Dirige tu tiempo

Què trobaràs en el llibre?

  • És una història novelada amb consells útils i exemples.
  • 224 pàgines estructurades en 4 setmanes:
  • Setmana I: Optimitza els teus recursos
    Setmana II: «Guanya» hores
    Setmana III: Quo vadis?
    Setmana IV: Fes el teu pla
  • El workbook amb més de 50 tècniques i plantilles imprimibles.

Escolta aquí l’entrevista sencera a Mae López feta a Ràdio Gavà