La presentació tindrà lloc el 4 de març a partir de les 19 hores al Museu de Gavà
La presentació tindrà lloc el 4 de març a partir de les 19 hores al Museu de Gavà

L’Associació d’Amics del Museu de Gavà han organitzat per aquest divendres, 4 de març, a partir de les 19 hores la presentació del llibre “El casc, la cara fosca del desig” de Pere Brullas i Tomàs.

El llibre està ambientat en el marc dels fets ocorreguts a Catalunya durant aquell any 2017, trasbalsat pels potents moviments independentistes. “El Casc, la cara fosca del desig”, està escrit en llenguatge quotidià fugint del purisme, molts cops farragós, i encara que es pot llegir individualment, l’autor el planteja des d’una trilogia, anomenada Obsessions.

Sinopsis de l’obra

L’any 1960 un pagès de Gavà al Delta del Llobregat, troba un casc antic en llaurar un camp de Les Sorres, la seva finca. El 2017, uns obrers, descobreixen, en fer els fonaments d’un nou i polèmic complex d’oci, uns cadàvers dins d’un automòbil enterrat.

Aquests dos fets distants més de cinquanta anys en el temps, posaran a prova la professionalitat de la intendent dels mossos Dolors Arnau i del seu amic l’advocat Miquel Roca. De la resolució del cas, dependrà el futur del país.

Biografia de Pere Brullas

Nascut el 1957 a Barcelona, als set anys, es va traslladar a viure a Gavà, d’on era part de la seva família, i on hi segueix vivint. Va estudiar químiques i econòmiques a la Universitat de Barcelona, encara que per la mort prematura del seu pare, quan ell complia vint anys, no va poder acabar els estudis, ja que va haver de fer-se càrrec de l’empresa familiar. I ja empresari, va crear la seva pròpia empresa de logística d’àmbit estatal, centrada en el transport amb les illes, tant les Balears com les Canàries.

Practicant habitual d’esport, sobretot de natació en aigües obertes, ciclisme i triatló. Apassionat de la història antiga, coneixedor i enamorat del seu entorn, ha volgut traslladar els seus coneixements en aquest llibre .