Presentació del llibre Veu de foc
Presentació del llibre Veu de foc aquest dissabte a Gavà

Neus Arqués i Jordi Meya estaran aquest dissabte, 23 de març, a Gavà per presentar la seva novel·la “Veu de foc”, una història protagonitzada per Juan Vicente Llorens, conegut artísticament com Veu de foc, un noi de Barcelona que vol convertir-se en cantant d’èxit a l’Espanya de principis dels setanta. Acompanyat dels Trons, el grup de rock que ha format amb els amics del barri de La Plata, inicia una aventura que li porta primer a Benidorm i després a Madrid, de la mà d’un fosc personatge.

Ja la capital, el protagonista es fa un lloc l’escena musical i descobreix el costat fosc de la indústria discogràfica. En el camí a la fama, s’enfronta al seu pare, que vol fer-lo treballar a la botiga familiar d’electrodomèstics comprovant així que tot i que la il·lusió, l’embranzida i el talent són necessaris, no són suficients per a triomfar.

La idea de Veu de Foc va sorgir durant la creació del guió escrit per Neus i Jordi de la sèrie documental Mítics 70, sobre l’escena de cantants valencians dels 70 (Bruno Lomas, Nino Bravo, Camilo Sesto, Juan Camacho i Juan Bau). Arqués és escriptora i traductora i ha publicat 16 títols, incloses cinc novel·les i Meya és periodista musical, i també treballa altres àmbits relacionats amb la música.

L’obra ja està disponible en les llibreries i també pot adquirir-se a través de la web de l’editorial. La presentació de dissabte tindrà lloc a la llibreria Star Books del carrer Màrtirs del Setge de 1714, 11, a les 12 hores.