Empresonat un lladre de pisos

Agents dels Mossos van detenir, el dimecres 8 de maig, un home com a presumpte autor de sis delictes de robatoris amb força a interior de domicilis a l’àrea metropolitana de Barcelona i un delicte d’atemptat als agents de l’autoritat.

La investigació es va iniciar a començaments d’aquest mes de maig, quan els investigadors van tenir coneixement de quatre robatoris amb força a interior de domicili, en dos dies, a la zona del Baix Llobregat Nord. Els autors dels fets havien accedit a cases dels municipis de Collbató, Molins de Rei i Sant Esteve de Sesrovires.

Els lladres es van endur joies, perfums i diners en efectiu, entre altres objectes, i inclús en un dels robatoris, van aconseguir endur-se un vehicle que van utilitzar posteriorment per perpetrar la resta de robatoris.

Gràcies a les gestions d’investigació, el 8 de maig, els agents van localitzar el vehicle sostret, amb dos ocupants al seu interior i van aconseguir aturar-lo a Sant Joan Despí, tot i que, quan els homes es van veure sense sortida, van envestir, fent marxa enrere, un dels vehicles policials.

Finalment, els agents van aconseguir detenir un dels homes, que va intentar amb violència escapolir-se, arribant inclús a agredir a dos dels agents.

Durant l’escorcoll, els investigadors van localitzar les claus d’un vehicle de lloguer, utilitzat pels autors per desplaçar-se abans de cometre els fets delictius i, en una zona boscosa propera, una bossa amb eines utilitzades per cometre robatoris amb força, com per exemple un mall, tornavisos, potes de cabra i llanternes, entre altres objectes.

A més a més, els agents van localitzar també en una altra maleta objectes presumptament sostrets aquella mateixa nit, minuts abans de la seva detenció, en dos domicilis dels municipis de Castelldefels i de Gavà, com ara roba i complements de luxe.

L’arrestat va passar a disposició judicial i el jutge instructor va decretar el seu ingrés a presó.

Els investigadors han retornat la majoria dels objectes recuperats als seus legítims propietaris. La investigació continua oberta i no es descarten més detencions.