poch-090714

poch-090714

Poch afronta un partit molt complicat

El Gavà rep a casa a l’Europa, quart classificat del grup

Els homes d’Albert Poch afronten un compromís complicat després de la derrota davant del Terrassa

No és potser el millor rival que li podia haver tocat al C.F. Gavà desprès de la incontestable derrota del passat cap de setmana davant del Terrassa per 3 gols a 0. Però és el que ha dictat el calendari, així que el proper diumenge els homes entrenats per Albert Poch rebran a La Bòbila al quart classificat del Grup V de Tercera Divisió, l’Europa, que suma tres punts més que els gavanencs, 18, però que compte, venen també de perdre per 2 a 1 amb el Rubí.


Poch assegura que l’Europa “si no té la millor plantilla del grup, té la segona millor i ja fa temps, però nosaltres juguem al nostre camp i tot i que encara ens falta madurar una mica també és cert que tenim les nostres armes i les intentarem fer servir”. Serà, però, complicat, perquè l’Europa és un club que “té els jugadors que vol i fitxa els jugadors que l’entrenador creu necessari, tenen molts registres i poden jugar en curt i en llarg, són forts i també ràpids al davant, és una plantilla molt compensada que a més té jugadors molts gran, crec que és una plantilla que es pot adaptar a qualsevol forma de jugar sense cap tipus de problema”.


El partit entre el Gavà i l’Europa es disputarà el proper diumenge, 2 de novembre, a partir de les 11:30h., a l’Estadi Municipal La Bòbila de Gavà.