camp-futbol-gramanet

camp-futbol-gramanetAquest és el camp de la Gramanet on jugarà diumenge el Gavà

El C. F. Gavà es desplaça al terreny de joc de la Gramanet Milan, un rival directe a la classificació

Separats només per quatre punts, els dos equips busquen consolidar-se a la part mitja-alta de la taula

El proper diumenge el Gavà té l’oportunitat de deixar enrere a un rival directe a la classificació, la Gramanet Milan. El Gavà, instal·lat en la desena posició amb 40 punts, està nomes 4 llocs per sobre de la Grama, que amb 36 punts s’ubica a la mateixa zona que els gavanencs i per tant comparteix objectiu, que és allunyar-se encara més de la part baixa de la taula i consolidar-se a la part mitja-alta. L’entrenador gavanenc, Albert Poch, adverteix que “ofensivament és l’equip que menys gols rep, en fa pocs però tampoc en rep”, i per tant qualifica el compromís com a “molt difícil, perquè el seu camp és sempre molt complicat, perd molts pocs partits allà”.

 

Poch té molt clar que el partit serà molt complicat perquè “han perdut molt pocs partits però han empatat molts, pràcticament el 70% dels seus partits els empata, i defensivament estan molt ben posicionats, fan un treball molt important, el que passa és que ofensivament no tenen tants arguments tot i que sí que hi ha jugadors molt ràpids”. Una anàlisi que corrobora la derrota gavanenca en el partit d’anada per 0 a 1 en què la Grama va aprofitar una errada dels locals en una jugada aïllada per ficar el gol de la victòria. L’entrenador gavanenc no es refia de l’actual posició a la taula de la Gramanet ja que “ha tingut problemes econòmics, però en realitat és un equip per haver estar més a dalt segur”. Poch, però, és conscient de que el Gavà “està en un bon moment, s’ha de reconèixer que jugui qui jugui ho fa molt bé i que els jugadors han agafat l’aire de la categoria, així que jo estic molt content i satisfet”.

 

El partit entre la Gramanet Milan i el Gavà es disputarà diumenge 14 d’abril a partir de les 11:45h. al Nou Municipal Santa Coloma Gramenet.