jupiter

jupiter

Estadi del Jupiter

El C.F. Gavà visita al Júpiter amb la necessitat d’emportar-se els tres punts

Els gavanencs continuen sense materialitzar el bon joc desplegat i pateixen en errades puntuals

 

El C.F. Gavà té el proper cap de setmana una nova oportunitat de demostrar que el seu excel·lent nivell de joc es pot traduir també en resultats. Els homes entrenats per Albert Poch visiten el terreny del Júpiter, cuer del Grup V de Tercera Divisió amb només 4 punts. La situació del Gavà no és d’alerta màxima però la seva catorzena plaça a la taula convida a una reacció urgent per tal de començar a allunyar-se de les posicions de descens. El problema continua sent el mateix, el Gavà juga bé però no és capaç de concretar amb gols aquest bon joc i a més cau per errades puntuals. Aquesta situació acaba afectant als jugadors i per aquest motiu és tant important guanyar el proper partit ja que “si jugues bé però no guanyes llavors el jugador acaba amb una mica d’ansietat, i en aquesta situació guanyar un partit et dona molta força i moral i fins i tot canvia el signe del que portes al darrere”, explica Poch. L’entrenador també és conscient que per evitar aquest escenari que es repeteix setmana rere setmana “cal jugar de manera equilibrada i tranquil·la per intentar fer un bon partit i jugar com sempre ho fem per evitar la mala sort en moments puntu

 

La darrera posició en la classificació que ocupa el rival del proper cap de setmana no ha de portar a confusions ni molt menys a refiar-se. Poch adverteix que “els he vist jugar un parell de cops i de cap manera els seus 4 punts reflecteixen el seu nivell de joc, cap de les dues vegades es mereixien perdre”. Així doncs, s’haurà d’anar amb compte amb un equip que “ha de reaccionar” per sortir del forat en el que es troba i que “en el seu camp és molt perillós, són jugadors que potser no tenen tanta qualitat com els d’altres equips de Tercera però són molt lluitadors i treballadors i ens costarà molt”.

 

El partit entre el Júpiter i el C.F. Gavà es disputarà el proper diumenge, 18 de novembre, a partir de les dotze del migdia.