estadi-municipal-olimpic-terrassa

estadi-municipal-olimpic-terrassa

L’Estadi Municipal Olímpic de Terrassa acollirà el partit

El Gavà visita el camp del Terrassa, rival directe a la classificació

Albert Poch alerta sobre la potència d’aquest equip però destaca que les mides del seu camp afavoreixen el joc gavanenc

El C.F. Gavà s’enfronta aquest cap de setmana contra el Terrassa en el seu camp, un partit de rivalitat assegurada ja que els dos equips estan frec a frec a la classificació del Grup V de Tercera Divisió: el Gavà és vuitè amb 15 punts, mentre que els egarencs són desens amb 14 punts. L’entrenador gavanenc, Albert Poch, destaca en aquest sentit que “ara venen quatre jornades en les que juguem contra equips que estan per la zona alta, així que podrem una mica prendre la mida de com està l’equip i fins a on podem competir, ja que jugarem contra equips que tenen molt més pressupost que nosaltres i jugadors amb molt nom i amb qualitat indiscutible”. Poch, però, segueix confiant cegament en el seu equip fins el punt de tenir molt clar que “si ens conscienciem i estem segurs del que fem i tenim força llavors el límit de l’equip el posaran els jugadors mateixos en tot el que vagin fent durant la setmana i en els partits”.


El tècnic gavanenc destaca el gran potencial del Terrassa tot recordant que “té jugadors de molta qualitat, han fitxat enguany alguns de nous, i tot i que no van començar gairebé bé ara ja porten quatre partits seguits sense perdre i ja han agafat el ritme, així que serà complicat”. Però d’altra banda, Poch també pensa treure profit de “l’únic aspecte positiu que tenim allà, que és el seu terreny de joc, que és molt gran i teòricament ens va molt bé a nosaltres per la manera que tenim de jugar i, per tant, ens perjudica el menys possible”.


El partit entre el Terrassa i el Gavà es jugarà diumenge, 26 d’octubre, a partir de les 17:00h., a l’Estadi Municipal Olímpic de la co-capital del Vallès Occidental.