estadi-municipal-vilafranca

estadi-municipal-vilafranca

L’Estadi Municipal de Vilafranca, en una vista aèria

El Gavà buscarà aquest cap de setmana retrobar-se amb la victòria al camp del Vilafranca

Els homes entrenats per Albert Poch necessiten puntuar per allunyar-se de la zona de descens, de la qual els separa només un punt

El C.F. Gavà es troba en una posició delicada: dissetè a la classificació del Grup V de Tercera Divisió amb 10 punts, només té tres equips per sota (Castelldefels, Gramanet Milan i Vilassar Mar) que són els tres que ocupen places de descens de categoria. Nomes un punt separa als gavanencs de caure en aquesta zona de perill, per la qual cosa resulta especialment important que aquest cap de setmana siguin capaços de puntuar en el seu desplaçament al terreny de joc del Vilafranca.

 

L’entrenador del Gavà, Albert Poch, assegura que el Vilafranca “és un equip difícil perquè té jugadors veterans i està bastant fet a la Tercera Divisió, a banda de que aquest any han fitxat a jugadors que tenen molt nom”. Poch a més recorda que històricament “mai ens ha anat bé en el seu camp, de fet a mi personalment mai m’ha anat bé, així que aconseguir quests tres punts seria un cop fort de moral per aquests jugadors que estan fent tot el que poden i de vegades no tenen el resultat que es mereixerien”.

 

El Vilafranca ocupa actualment la desena plaça del grup amb 16 punts. El partit entre el Vilafranca i el Gavà es jugarà el proper diumenge, 10 de novembre, a partir de les 12:30h., a l’Estadi Municipal de Vilafranca del Penedès.