Primàries Gavà a municipals
El Comité Local Organitzador treballa intensament en el projecte.

Primàries Catalunya es prepara per concórrer a les eleccions municipals del mes de maig a Gavà. El projecte, que neix com un procés popular, es denomina Primàries Gavà i té per objectiu situar l’independentisme per sobre d’interessos partidistes, forçar una regeneració política i posar l’accent en l’apoderament ciutadà”.

L’engranatge a Gavà funciona des de fa algunes setmanes amb la creació del Comitè Local Organitzador. El seu portaveu, Marcel·lí Reyes, assegura que “treballem des de la radicalitat democràtica, perquè és un projecte obert a tothom, amb llistes totalment obertes i transversals, de manera que tots els inscrits podran votar i triar els candidats, i aquests ho seran a títol personal, encara que siguin d’un partit. Tot seguit, es debatrà el programa electoral en sessions obertes entre els candidats i la ciutadania”.

Segons Reyes “es tracta que el mandat de l’1-O, que la gent va assumir, sigui respost des dels ajuntaments i, que aquests, com administració més propera a la gent, responguin fent política comprensible i de proximitat i no pas prioritzin interessos més globals dels partits”.         

Les persones interessades a formar part del projecte cal que s’inscriguin al registre de votants primariescatalunya.cat