Mónica Parés, portaveu del grup municipal del PPC
Mónica Parés, portaveu del grup municipal del PPC

Ens comenten que aquest serà el darrer article que el Portaveus del Grups Municipals podrem escriure per tots vosaltres abans de les properes eleccions municipal en aquestes pàgines.

Però al mateix temps que s’acaben aquestes línies des de on he intentat transmetre les nostres prioritats, accions, queixes i suggerències durant els darrers quatre anys també iniciem una nova campanya de caire nacional per a unes noves eleccions a Espanya que s’estan acotant a un missatge molt senzill: unir forces contra el nacionalisme o pactar amb el nacionalisme.

I des del Partit Popular ho tenim clar, no pactarem a Espanya amb qui ha volgut trencar-la o no sap defensar-la.

Creiem que hem de fer aquesta primavera popular!

I és per això que també he acceptat formar part de la candidatura del meu partit a les properes eleccions generals. Em definia fa un temps com una persona orgullosa de Gavà, com la candidata del poble, com la que no ha mirat colors ni ideologies quan del que es tractava era de millorar la qualitat de vida dels meus veïns i veïnes.

Aquesta és la política en majúscules i és la que es fa a peu de carrer, dia a dia durant tot l’any i la que els regidors tenim l’orgull de fer amb més o menys encerts.

I és amb aquesta mateixa vocació de servei públic que espero tornar a escriure en aquestes pàgines en un mesos. Perquè forme, part de la història de la nostra ciutat i només des del consens, la unitat, la llei, la igualtat, la llibertat, la i la concòrdia que un Estat Social i Democràtic de Dret de les Autonomies ens garanteix un canvi i un Gavà millor en records dels nostres antecessors, per vosaltres i per les futures generacions