escola bressol municipal
La primera escola bressol municipal de Gavà obrirà el curs 2020-2021

La primera escola bressol municipal de Gavà té previst obrir les seves portes coincidint amb l’inici del curs 2020-2021, el setembre de l’any que ve. El futur equipament per a infants de 0 a 3 anys obrirà amb dues línies i també amb un ampli programa de serveis a la petita infància i suport a les famílies com ara un espai nadó, un espai familiar, o una sala multi-sensorial.

L’alcaldessa de Gavà, Raquel Sánchez, ha visitat aquest matí el local del carrer de la Llenya, al barri de les Bòbiles, que acollirà aquest equipament. Sánchez ha destacat precisament en relació a aquests espais de suport a les famílies que “és molt important contribuir al desenvolupament de les criatures però al mateix també acompanyar a les famílies, i aquests espais de suport i acompanyament on poder fer activitats diferents són una reivindicació de les famílies, crec que amb aquests espais aconseguirem tenir un projecte referent”.

L’alcaldessa ha recordat que l’escola bressol “s’ubica en un entorn extraordinari” i ha avançat que al pati “hi haurà una zona verda increïble que estem treballant per tal que aquest espai del pati i de joc sigui també un espai educatiu”.

Actualment s’està treballant en la definició dels espais i del projecte pedagògic en col·laboració amb la Diputació de Barcelona, que està redactant l’avantprojecte. La viabilitat econòmica del projecte ja ha quedat garantida una vegada el pressupost municipal de 2019 hi destina una primera partida d’1,2 milions d’euros. És previst que les obres comencin a finals d’aquest 2019.