vacuna
Una resident de San Lorenzo 3, aquest matí en el moment de la seva vacunació

Avui dijous, 7 de gener, serà una data que quedarà marcada en el petit llibre d’història de la ciutat de Gavà: és el dia en el que es van administrar les primeres vacunes de la Covid-19 a la nostra ciutat.

Avui, doncs, s’administra la primera de les dues dosis de la vacuna desenvolupada per Pfizer i BioNTech, única de moment que s’injecta a l’estat espanyol tot i que la Unió Europea ja va autoritzar ahir la de Moderna i les primeres dosis arribaran en qüestió de dies. La vacuna s’injecta en dues residències de gent gran: la Residència San Lorenzo 3 de Gavà i la Residència i Centre de Dia Gavà Centre.

vacuna

A la residència San Lorenzo 3 es vacunen al llarg de tot el dia d’avui dijous la pràctica totalitat dels 57 residents. A més, també avui es procedirà a la vacunació dels 40 treballadors d’aquesta instal·lació per a la gent gran. Segons fonts de la mateixa residència, la previsió és enllestir totes aquestes vacunacions només en el dia d’avui.

Per ampliar dades sobre el procés de vacunació a Catalunya es pot consultar una pàgina habilitada per la Generalitat de Catalunya on es pot trobar informació adreçada específicament a la ciutadania i als professionals.

 

vacuna
Dosis de la vacuna desenvolupada per Pfizer i BioNTech