Mónica Parés, portavoz del Grupo municipal del PPC
Mónica Parés, portavoz del Grupo municipal del PPC

Donem la benvinguda a la nova imatge d’El Bruguers i desitgem que continuï sent un espai d’informació per a la ciutadania.

Una ciutadania que viu intensament la nostra ciutat, que passeja pels seus carrers i veu que tot és millorable, però sobretot d’urgent actuació i ens ho reclama.

Hi ha problemes estancats com els de mobilitat i neteja dels quals ja parlàvem en l’anterior article, però també de seguretat.

Ens referíem en el darrer plenari als casos del popular botelló que a Gavà no hem viscut amb macrotrobades, però sí que són habituals les trobades a parcs i places de la ciutat per consumir begudes, especialment els caps de setmana, tot deixant els espais en mal estat.

Sense oblidar altres tipus d’accions com les okupacions que també són una realitat a la nostra ciutat i que mentre arriba una regulació ferma cal una actuació ràpida des de les administracions locals.

I per acabar també amb aquests microactes d’incivisme cal més control, a més de prèvia informació i conscienciació.

Control que es podrà dur a terme quan la ciutat compti amb més recursos per fer-ho i per això prenem les paraules —no sabem si com a compromís—, però sí pronunciades per l’alcaldessa en l’Acte del Patró de la Policia Municipal.

Més agents, més recursos per adaptar la plantilla a les noves realitats tant de comportament, de delictes com de perfil dels que infringeixen les normes.

Potser és el moment d’exigir més, però també d’oferir més, i amb aquest nou tarannà volem donar la benvinguda al nou cap de la Policia Municipal de Gavà amb llarga trajectòria dins les forces i cossos de Seguretat de l’Estat.

Tot plegat, per fer de la nostra ciutat un lloc més segur.