Procés participatiu del PSC Gavà
Raquel Sánchez presentarà la candidatura el proper 2 d'abril a l'Espai Maragall

El PSC de Gavà ha posat en marxa un procés participatiu per recollir les propostes que la ciutadania vulgui aportar al programa electoral de cara a les eleccions municipals del 26 de maig.

Sota el lema #VaDeGavà les persones interessades poden enviar els seus suggeriments a través del WhatsApp (663795024), omplint un formulari web i a través de les xarxes socials de Raquel Sánchez a Facebook, Twitter i Instagram.

Raquel Sánchez, candidata del PSC a l’alcaldia, va presentar el lema de precampanya #VaDeGavà que, segons va precisar, “defineix la meva manera de governar i entendre la política, per això activem el web a través del qual vull que tots els gavanencs i gavanenques que tinguin una proposta o suggeriment, un projecte per a Gavà, me’l facin arribar”. Raquel Sánchez ha definit aquesta precampanya “com un temps on vull parlar de Gavà, perquè aquestes eleccions van de Gavà, van del nostre futur”.

Raquel Sánchez s’ha mostrat orgullosa de la llista que presenta el PSC a les properes municipals. “Presentem la millor de les llistes que es pot presentar, estic molt satisfeta. És una llista paritària d’homes i dones representatius del teixit de la nostra ciutat que combina l’experiència del gruix del govern municipal que ha portat fins ara els projectes i el dia a dia de la ciutat amb la incorporació d’independents com Julio Tenorio i Mercè Campodarve que, des d’àmbits diferents al de la política, tenen vocació de servei públic i poden aportar molt al nostre projecte que és, sobretot, un projecte de futur”.

La candidata socialista a l’alcaldia de Gavà ha aprofitat la presentació de la precampanya per convidar tothom “a l’acte del proper 2 de d’abril a les 19 hores, a l’Espai Maragall per compartir una valoració d’aquests darrers 4 anys i per agrair a tothom que m’ha acompanyat la seva implicació i ajuda per construir la ciutat que avança i de la que n’estic orgullosa”.