zumba
Una professora gavanenca de zumba anima el Nadal amb una coreografia

Azahara Rodríguez, una professora gavanenca de zumba que dóna classes a Gavà, Viladecans i Castelldefels, ha gravat un vídeo col·lectiu amb una coreografia de la cançó “Jerusalema”. La seva intenció, segons ens ha explicat, era “donar-li una mica de color a aquest Nadal, alegrar a la gent, i si aquest Nadal no ens podem veure al menys que es pugui gaudir aquest vídeo”. A més, “fer alguna cosa perquè les noies porten gairebé un any sense ballar ja que no vull córrer riscos”.

El vídeo s’ha gravat en diversos dies i localitzacions i “m’ha portat molta feina fer-lo, em vaig encarregar d’assajar primer amb tothom perquè no tots sabien ballar, però la veritat és que tothom ha posat molt de la seva part i han aprés rapidíssim”. Hi ha participat fins a una trentena de persones, des d’alumnes seves fins a gent coneguda d’empreses i entitats. Entre els participants hi ha membres del col·legi San Pedro, del Club Volei Gavà, de la Residència Concòrdia, o de comerços com ara el restaurant Maridar o la perruqueria Rosana. Tot i això, qui ha finançat tota aquesta aventura ha estat l’empresa de fusteria metàl·lica on treballa Azahara, Isaza2020.

zumba

Tota la gravació es va fer respectant les preceptives mesures de seguretat anti-Covid-19: “Com a molt hem gravat en grups de sis, sempre amb distància de seguretat de 2 metres que jo mateixa vaig mesurar, i tothom amb mascareta”.

Rodríguez se sent molt orgullosa de la reacció de la gent ja que “tots s’han entusiasmat molt, en quant els portes qualsevol cosa que implica alegria és increïble com reaccionen”.

Rodríguez penjarà el vídeo a principis de la propera setmana, o el dilluns 21 de desembre o el dimarts 22, primer a l’Instagram de la seva empresa, i després al seu Instagram personal.