Projecció de Chavalas a Gavà
Projecció de Chavalas a Gavà

El Cine Club Gavà organitza, per aquest diumenge, una nova sessió de cinema a l’Espai Maragall. En aquesta ocasió es projectarà “Chavalas” i es comptarà, a més, amb la presència de la coguionista de la pel·lícula, Marina Rodríguez i també germana de la directora, Carol Rodríguez. La cinta es va rodar en un 80% a Cornellà, la ciutat en la qual van créixer i té “tints autobiogràfics, ja que està basada en les seves vivències personals, els seus valors i el seu recorregut vital per aquesta ciutat de classe obrera de la perifèria de Barcelona formada per migrants dels anys 60 i 70 d’origen andalús.

El film narra la història de Marta (Vicky Luengo), una jove aficionada a la fotografia que renega dels seus orígens, però que quan es queda sense feina ha de deixar Barcelona i tornar a casa dels seus pares a Cornellà per a continuar buscant-se la vida.

Marina Rodríguez reconeix que la fortalesa de “Chavalas” està en la química que desprenen les seves quatre protagonistes: Marta (Vicky Luengo), Desi (Carolina Yuste), Bea (Elisabet Casanovas) i Soraya (Ángela Cervantes) i diu que “les quatre actrius sabien que era bàsic que la pel·lícula se sostingués a través de la relació que mantenien elles i la van construir molt bé; les quatre són llestes, sensibles, conscienciades, és a dir, tenen uns valors molt semblants i, a més, connectaven i tenien el mateix sentit de l’humor”.

La projecció es farà a les 19 hores i el preu de les entrades, que es poden comprar a Entrapolis, és de 4,5 €, i de 4 € per als socis del Cine Club de Gavà.