Projecció de Cruella a la Torre Lluc
Projecció de Cruella a la Torre Lluc

Gavà ha programat una nova sessió de cinema a la fresca per aquest dijous, 14 de juliol, per ajudar a combatre aquest calor canicular de les nits d’estiu. En aquesta ocasió es projectarà “Cruella”, de Disney, al parc de la Torre Lluc, a partir de les 22 hores.

El film, protagonitzat per Emma Stone recrea els rebels començaments d’una de les dolentes més conegudes del cinema i famosa per la seva elegància: la llegendària Cruella de Vil.

La història

“Cruella”, s’ambienta al Londres dels anys 70, en plena revolució del punk rock i mostra a una jove estafadora anomenada Estella, una noia intel·ligent i creativa decidida a fer-se un nom amb els seus dissenys. Es fa amiga de dos joves lladres que valoren el seu afany per cometre malifetes, i junts aconsegueixen guanyar-se la vida als carrers de la capital britànica. Un dia el talent d’Estella pels dissenys crida l’atenció de la baronessa von Hellman, una llegenda de la moda que és increïblement elegant i terriblement distingida, interpretada per Emma Thompson. Aquesta relació però, posa en marxa una sèrie d’esdeveniments i revelacions que faran que Estella assumeixi el seu costat malvat i es converteixi en l’estrident, moderna i venjativa Cruella.

La pel·lícula “Cruella” de Disney està dirigida per Craig Gillespie (“Jo, Tonya”) a partir d’un guió de Dana Fox i Tony McNamara, amb història de Aline Brosh McKenna i Kelly Marcel & Steve Zissis. Produïda per Andrew Gunn (“Posa’t en el meu lloc”), Marc Platt (“El retorn de Mary Poppins”) i Kristin Burr (“Christopher Robin”), amb Emma Stone, Michelle Wright, Jared LeBoff i Glenn Close com a productors executius.

La programació de cinema a la fresca continuarà el dijous, 21 de juliol, amb la projecció de “Despertar la fúria”. Serà a l’Auditori Marc Grau, del Parc del Mil·lenni,a partir de les 22 hores.