Projecció de Despierta la furia
Un dels fotogrames del film

L’Ajuntament de Gavà ha programat una nova sessió de cinema a la fresca per aquest dijous, 21 de juliol, per ajudar a combatre aquest calor canicular de les nits d’estiu. En aquesta ocasió es projectarà Despierta la fúria” a l’Auditori Marc Grau del parc del Mil·lenni, a partir de les 22 hores.

Sinopsis

Després d’una emboscada mortal a un dels seus vehicles blindats, Fortico Securities, amb seu a Los Angeles, contracta a un nou i misteriós empleat, Patrick Hill (Statham), que passa a ser conegut simplement com a “H.” En la seva fase d’aprenentatge amb el seu company Bullet (Holt McCallany), H inicialment sembla ser un tipus submís que es limita a fer el seu treball per guanyar-se la vida. Però quan ell i Bullet es converteixen en l’objectiu d’un intent de robatori, es revelen les formidables habilitats d’H. No sols és un tirador expert igualment hàbil en el combat cos a cos, sinó que H també és intrèpid, despietat i letal.

En realitat, H és un cap criminal encobert que busca desesperadament una manera de venjar l’assassinat del seu estimat fill. La seva cerca dona un gir quan un grup de ex militars, liderat per l’intel·ligent i calculador Jackson (Jeffrey Donovan), trama un atracament que els suposarà un guany milionari. El que no tenen en compte és que aquest arriscat treball també els portarà a una violenta col·lisió amb l’iracund H.