Projecció de Green book
La projecció de "Green book" es farà aquest divendres.

L’Espai Maragall acull, aquest divendres, la projecció de “Green book”, una comèdia dramàtica, que se centra en la discriminació existent durant els seixanta al sud dels Estats Units

L’Espai Maragall acull, aquest divendres, la projecció de “Green book”, una comèdia dramàtica, que se centra en la forta discriminació que va existir durant els anys seixanta en la zona sud dels Estats Units. “Llibre verd” es refereix al llibre que els afroamericans usaven com a guia per a saber quins establiments eren segurs per a ells i en quals estaven prohibits la seva admissió.

Argument de “Green Book”

Anys 60. Quan Tony Lip (Viggo Mortensen), un rude italoamericà del Bronx, és contractat com a xofer del virtuós pianista negre Do Shirley (Mahershala Ali), durant una gira de concerts pel Sud dels Estats Units, haurà de tenir present “El llibre verd”, una guia que indicava els pocs establiments on s’acceptava als afroamericans. Són dues persones que hauran de fer front al racisme i els prejudicis, però a les la destinació uniran, obligant-los a deixar de costat les diferències per a sobreviure i prosperar en el viatge de les seves vides.

La història està inspirada en una amistat real i en la pel·lícula es retrata aquesta realció inversemblant entre un pianista negre i un perdonavides de la ciutat de Nova York contractat per a conduir-lo a través d’un territori hostil.

El preu de l’entrada per veure la pel·lícula és de 4,5 € i de 4 € per als socis del Cine Club de Gavà. La projecció començarà a les 22 hores i l’adquisició d’entrades es pot fer efectiva a partir de les 21 hores.

Presentació del curt “El Escarabajo al Final de la Calle”

Abans d’aquesta cinta es projectarà el curtmetratge català “El Escarabajo al Final de la Calle”, en què el director de fotografia és de Gavà, Artur Cruz. El film va guanyar el premi a Millor Curtmetratge al FICG (Festival Internacional de

cinema de Guadalajara, Mèxic), a més compta amb altres 40 premis rebuts arreu del món. També va ser pre-seleccionat als Premis Gaudí 2019. La presentació comptarà amb la presència del pripi Cruz, del director i guionista Joan Vives i de l’actriu Alexandra Lacaita que respondran les preguntes del públic.