Projecció de Jóvenes y brujas
Projecció de "Jóvenes y brujas" a Gavà

Aquest dimecres tornarem a tenir sessió de cinema a la fresca. Concretament, es projectarà “Jóvenes y brujas” a l’Auditori Marc Grau del parc del Mil·lenni. Zoe Lister-Jones dirigeix i escriu aquesta seqüela de la famosa pel·lícula de 1996 que narra la història d’una adolescent que es muda a la casa de la nova parella de la seva mare. El seu canvi de residència, a més de conviure amb un padrastre i tres germanastres, suposa convertir-se en la noia nova de l’institut. I el que és pitjor: en el centre de les burles d’un dels nois populars de la classe. No obstant això, la seva sort canvia quan tres companyes la conviden a unir-se al seu grup. Les seves noves amigues li demostraran que, com elles, és una bruixa i la iniciaran en el món de la màgia. Lily és, en realitat, la quarta membre de l’aquelarre que estaven esperant amb tantes ganes per a poder aconseguir dur a terme amb èxit els seus encanteris.

Encara que al principi tot és una espècie de joc per escarmentar als qui es riuen d’elles, a poc a poc tot es torna perillós. Un dramàtic esdeveniment i un secret sobre el passat de Lily farà que tot es giri en contra seva i els seus camins se separin.

 

La sessió començarà a les 22 hores i, tot que l’entrada és gratuïta, cal fer la reserva prèvia a www.entrapolis.com, per raons de seguretat sanitària anti-covid per tal de tenir l’aforament controlat