Projecció de Malasaña 32 i Alien

El que havia de ser una marató de terror de dues pel·lícula coincidint amb la celebració de Halloween a Gavà al final es convertirà a en la projecció de dos films de terror en dos dies diferents: divendres, 30 d’octubre i dissabte, 31 d’octubre per tal de poder acabar l’activitat abans del toc de queda nocturn que comença a les 22 hores.

Les sessions es faran a l’Espai Maragall i començaran a les 19 hores.

Malasaña 32

A finals dels 70 la família Olmedo compra un antic pis en el número 32 del carrer Manuela Malasaña de Madrid. Enrere deixen el poble a la recerca de la prosperitat que sembla oferir-los la capital. Però, hi ha alguna cosa que la família Olmedo no sap: a la casa que han comprat, no estan solos… Alguna cosa que desconeixen posarà en perill les seves vides i hauran de defensar-se.

Alien, el octavo pasajero

El clàssic de Ridley Scott del 1979 amb Sigourney Weaver i Tom Skerritt. És la història de cinc homes i dues dones que treballen en la nau Nostromo, un vaixell de càrrega espacial que es troba en ple viatge de retorn a la Terra. Un viatge que es veurà interromput quan es topen amb una aterridora abominació galàctica després d’acudir en resposta a una crida de socors realitzada des d’un planeta desconegut. Un darrere l’altre, els tripulants aniran sent víctimes de la terrible bèstia de matar que han pujat a bord.

Les entrades són gratuïtes però cal fer reserva prèvia de butaca aquí per controlar l’aforament