Projecció de Mediterráneo
Un dels fotogrames del film

Amb motiu de la commemoració del Dia Internacional dels Drets Humans del 10 de desembre, Gavà projectarà la pel·lícula Mediterráneo. La cinta que narra la singladura de la oenegé Open Arms i del seu artífex, Òscar Camps està dirigida per Marcel Barrena i protagonitzada per Eduard Fernández, Dani Rovira, Anna Castillo, Sergi López i Àlex Monner.

Sinopsis

Tardor de 2015. Dos socorristes, Óscar (Eduard Fernández) i Gerard (Dani Rovira), viatgen fins a l’illa de Lesbos, a Grècia, impactats per la fotografia d’un nen ofegat en les aigües del Mediterrani. En arribar descobreixen una realitat colpidora: milers de persones arrisquen les seves vides cada dia creuant la mar en precàries embarcacions i fugint de conflictes armats. No obstant això, ningú exerceix labors de rescat. Al costat d’Esther (Anna Castillo), Nico (Sergi López) i altres membres de l’equip, lluitaran per complir una comesa, donant suport a persones que el necessiten. Per a tots ells, aquest viatge inicial suposarà una odissea que marcarà les seves vides.

La sessió, que tindrà lloc a l’Espai Maragall, començarà a les 21 hores. Les entrades són gratuïtes, però per tal e controlar l’aforament cal fer la reserva prèvia de les mateixes, (un màxim de 4 per persones), a Entrapolis.