Projecció de Parásitos a Gavà

El Cine Club Gavà programa una nova sessió de cinema aquest divendres a Gavà. En aqueta ocasió es projectarà “Parásitos”, la guardonada cinta coreana que presenta la història de Ki-taek , el patriarca d’una família que viu en condicions deplorables a la ciutat de Seül. Els integrants tenen treballs precaris i buscant qualsevol oportunitat per a estalviar-se diners. No obstant això, tot canvia quan un dels fills és recomanat per a fer classes d’anglès a casa dels Park, una família rica. Després de guanyar-se la confiança de la senyora de la casa, va acomodant, a poc a poc, als integrants de la seva família en les tasques domèstiques. No obstant això, la situació se sortirà de control a un nivell inimaginable.

“Parásitos”, dirigida por Bong Joon-ho, es va estrenar en el Festival de Cannes el 21 de maig de 2019, causant molt bones impressions entre els crítics i periodistes especialitzats en el setè art. Des del principi, va quedar clar que estava predestinada a aconseguir coses grans en les gales de premis.

A més de fer-se notar en cerimònies com els Premis BAFTA i els Globus d’Or, es va convertir en la gran protagonista de la 92a edició dels Óscar. Va tenir 6 nominacions, de les quals va guanyar-ne 4: Millor Pel·lícula, Millor Director, Millor Guió i Millor Guió Internacional.

La sessió començarà ales 19 hores i el preu de l’entrada, que es pot comprar al web de l’Espai Maragall, és de 4 € pels socis del Club Maragall i del Cine Club, i de 4,5€