Projecció de Tiburón a Gavà
Projecció de Tiburón a Gavà aquest diumenge

El Cine Club Gavà programa una nova sessió de cinema aquest diumenge a Gavà. En aquesta ocasió es projectarà, “Tiburón” (títol original: Jaws), el ja clàssic d’Spielberg.

En la cinta la policia de l’illa turística d’Amity vol clausurar les platges després que una jove sigui víctima mortal d’un feroç atac d’un tauró blanc de grans dimensions.

“Tiburón” va arribar a recaptar a tot el món 350 milions d’euros i encara ocupa un lloc en les 50 pel·lícules més taquilleres de la història del cinema. Gràcies a ella, Steven Spielberg es va consagrar com a cineasta d’èxit mundial i va canviar el concepte de cinema comercial imperant a Hollywood.

La seva estrena simultània en més de 200 sales estatunidenques, el tremend impacte emocional que va tenir en el públic, la publicitat televisiva pionera en el seu gènere, el ‘marxandatge’ organitzat al voltant de la cinta i l’apoteòsica ascensió de la novel·la a les llistes dels més venuts, són les mateixes tàctiques que avui dia utilitzen els magnats de Hollywood per a promocionar els seus films.

La sessió començarà ales 19 hores i el preu de l’entrada, que es pot comprar al web de l’Espai Maragall, és de 4 € pels socis del Club Maragall i del Cine Club, i de 4,5€