marcagava-271014

marcagava-271014El joc està adreçat a infants de menys de 10 anys.

Nova campanya promocional de MercaGavà

Les parades han organitzat una joc per als infants consistent en trobar el MIC. Entre els primers participants es donaran obsequis i tots podran entrar en un sorteig

MercaGavà ha posat en marxa una nova campanya promocional. Es tracta de l’acció titulada “Mercat MIC. Toca’t el Mèlic!!” consistent a trobar el ninot MIC en alguna de les 8 parades o locals del mercat. El MIC estarà amagat entre els productes dels establiment i, un cop trobat, només caldrà demanar al botiguer que posi el segell a la butlleta que es podrà aconseguir al propi mercat. Un cop completada, s’haurà de dipositar a la urna habilitada per a l’ocasió per optar a la rifa.

 

El joc està adreçat a infants de menys de 10 anys i entre els primers 500 participants es lliurarà un obsequi directe. Tots, però, participaran en el sorteig d’un lot de productes del Club que inclou un MIC i que es farà el dia 28 de novembre, a les 19 hores. Serà en el decurs d’una festa que començarà les 18 hores amb una xocolatada i seguirà amb la presentació de la campanya de Nadal.