Propostes de Junts per Gavà al Ple
Isidre Casas.

Junts per Gavà presentarà al Ple Municipal d’aquest dijous una pregunta i dos precs. La pregunta està relacionada amb les darreres feines d’asfaltat de carrers executades per l’Ajuntament durant la primavera. En concret, segons precisa el portaveu d’aquest grup municipal, Isidre Casas, “poc abans de les eleccions municipals, a diferents indrets de la ciutat”. Casas vol saber “quins criteris i informes tècnics van seguir i si es va realitzar seguiment i es va donar el vist i plau un cop finalitzades. Hem rebut queixes de veïns i veïnes, per exemple a Gavà Mar, on les intenses pluges de finals d’agost i setembre van provocar grans bassals d’aigua que no es produïen abans de les actuacions, més enllà de zones parxejades i d’altres no realitzades però necessàries a pocs metres de distància”

Pel que fa als Precs, Junts per Gavà demana, “en primer lloc, treure a licitació pública, abans de finalitzar l’any, l’explotació del bar del camp de futbol de Can Tintor, desprès de més d’un any de romandre tancat i per expressa petició dels usuaris habituals”.

El darrer prec, és, segons Casas “atendre una demanda històrica dels veïns i veïnes del barri del Centre” i no és altre que “estudiar el canvi de sentit dels carrers Marc Grau i Ptge. Dolors Clua per tal de facilitar-los la mobilitat i evitar-los haver d’anar fins a la rotonda de Can Sellarés per tornar al centre”.