Propostes del PP al Ple de juliol del 2019
Mónica Parés.

El PP de Gavà ha avançat les iniciatives que presentaran al ple del mes de juliol. En la sessió d’aquest dijous, i que serà la darrera abans de les vacances, la regidora i portaveu de la formació, Mónica Parés ha precisat que “insistirem, de nou, en la necessitat de revisar el pla de mobilitat d’estiua la platja perquè hi ha moltes queixes”, i ha posat com a exemple que “durant alguns dies la zona taronja no va funcionar perquè la policia municipal ha explicat que la PDA havia caigut. És per això que volem saber com es va fer el control de l’estacionament

També en relació a la platja, Parés vol insistir en “la necessitat de potenciar els 4 quilòmetres litoral gavanenc amb activitats, un tema que cada estiu reivindiquem i que, enguany, hem vist que novament no s’ha fet res a peu de sorra a excepció del torneig d’handbol platja, i que a sobre estava mal anunciat al juliol quan ja s’havia dut a terme al juny”.

Un altra petició del PP és “l’impuls, per part el govern local, d’accions per a promocionar el petit comerç de tota la ciutat, més enllà del situat a la zona centre”. Parés, tot i destacar “la gran tasca de l’Illa que ara tot just celebra els seus 25 anys de vida, considera que “des del Consell Municipal de Comerç s’han der fer accions descentralitzades per impulsar tots els establiments de tots els barris”.

Durant la sessió, el PP també presentarà dues preguntes. La primera relacionada amb el Pla de Nova Ciutadania, que data del 2006, ja que, al seu entendre “caldria actualitzar per tal que s’adapti a la nova realitat social; i la segona és sobre “la declaració de Gavà amb l’accessibilitat universal, un text que, ara fa un parell d’anys va ser subscrit per tots els partits. Mónica Parés vol saber “quines accions s’han dissenyat amb aquest objectiu i recorda que “el pla de fer un Gavà inclusiu també aborda aquesta qüestió”.