MONICA-PARES-270916

MONICA-PARES-270916Mónica Parés atenen la premsa local

El PP presentarà 5 iniciatives al Ple d’aquest dijous

Els populars demanen més promoció del comerç local, la constitució del Consell de Medi Ambient i el reconeixement dels esportistes catalans a Rio, entre d’altres temes

El Partit Popular de Gavà ha explicat, en roda de premsa, les propostes que presentarà en el Ple Municipal d’aquest mes de setembre que se celebrarà aquest dijous.

 

El primer prec serà demanar al govern municipal un balanç amb les accions i resultats del pla de mobilitat i seguretat aplicat durant la temporada a la platja, un estiu, que com recordava la portaveu dels populars a la nostra ciutat, Mónica Parés també ha estat marcat “per la celebració dels Jocs Olímpics i Paralímpics amb una gran nombre d’esportistes catalans amb medalla. És per això, que volem que el govern municipal els organitzi un acte de reconeixement que serveixi per destacar, també, valors com l’esforç, la solidaritat i la companyonia”.

 

El PP també vol saber “quines mesures s’impulsaran, més enllà de les campanyes de fidelització ja existents, per dinamitzar el comerç de proximitat, donat que el sector viu amb angoixa l’obertura de l’outlet de Viladecans a finals d’octubre ja que temen perdre clients”.

 

Una altra pregunta, fa referència a la participació ciutadana, un assumpte que, segons Mónica Parés, “sembla que és una de les prioritats del govern municipal i per això no entenen perquè, passat ja un any i mig de la celebració de les municipals, encara no s’ha constituït el Consell Municipal del Medi Ambient igual que existeix el de comerç. Creiem que el seu funcionament és important perquè permetria crear sinèrgies entre particulars, tècnics i polítics per idear accions per preservar l’entorn”.

 

Parés, finalment, va recordar que la seva formació va decidir no participar en els actes institucionals de la Diada, l’11 de setembre, pel caire “independentista” que, d’uns anys ençà la marcava, i precisava que “si hi ha una festa que uneix catalans, espanyols i llatinoamericans és la Hispanitat, el 12 d’octubre”, raó per la qual vol saber “quins actes oficials ha programat el govern municipal per aquesta data a la nostra ciutat”.Ordre del dia de Ple ordinari de 26-9-2016-df.pdf