“Protegeix-te, protegeix-nos” és el lema d’una nova campanya adreçada als i les joves per a la prevenció de la Covid-19. Una campanya realitzada per artistes de la ciutat amb l’objectiu de compartir recomanacions per a la prevenció de la Covid-19. Les recomanacions plasmen missatges adreçats als i les joves: l’ús de la mascareta, mantenir les distàncies de seguretat, la neteja de mans, i no compartir begudes, entre altres.

La campanya recull diverses creacions com les il·lustracions de Raul Grabau, amb les recomanacions il·lustrades amb personatges. També s’ha pintat un mur, al parc del Mil·lenni, amb els personatges de la campanya amb la Comissió de grafiti de l’Espai Jove La Casa Gran. Un vídeo de VGFilms per difondre a les xarxes completa els diversos elements creats per a la sensibilització juvenil.

L’alcaldessa de Gavà, Raquel Sánchez, precisa que, “davant l’increment de contagis, fruit de concentracions entre població jove i, on no sempre es compleixen les recomanacions sanitàries, hem cregut oportú impulsar aquestes accions per sensibilitzar-los de la necessitat i responsabilitat que tenen de protegir i protegir-se, ja que més enllà de la gent gran també hi han casos greus de malaltia entre joves”.

Sánchez ha destacat també “la implicació dels propis joves de la Casa Gran en aquests missatges insistents i pedagògics” i ha assegurat que “des de l’Ajuntament  serem molt rigurosos amb el compliment de les mesures i recomanacions establertes i aplicarem les sancions oportunes en cas d’incompliment”.

El joves van pintar el grafiti.

Nous cursos i tallers a partir de setembre

D’altra banda a partir del setembre, i durant aquest darrer trimestre de l’any, una programació de cursos i tallers s’ofereixen des de La Casa Gran. Els cursos són de creació de videojocs, de fotografia i d’edició de vídeo, Coneixe’t amb twerk, curs de llengua de signes, taller de mindfulness, entre d’altres.

Consulta la programació a les xarxes de @gavajove o a www.gavajove.cat.