PSC
El PSC demana unitat política en temes de violència de gènere

El Partit dels Socialistes de Catalunya (PSC) demana unitat política en qüestions relacionades amb la violència de gènere. La formació presentarà una declaració política en aquest sentit en el Ple Municipal de gener que es celebra el proper dijous.

Jordi Tort, portaveu del PSC de Gavà, ha explicat que des de la seva formació “apel·lem a la resta de grups a que siguem capaços entre tots de mantenir allò que havíem pogut acordar en tot el que te a veure amb el pacte d’estat contra la violència de gènere i les lleis de la violència de gènere”. Tort proposa que “ningú pugui posar en perill aquest acords a canvi d’uns quants vots i d’un govern”.

El portaveu socialista ha estat taxatiu en assegurar que “amb els drets de les dones no es negocia”, i ha donat un toc d’atenció als “grups que estan acceptant els vots de partits que posen en dubte aquesta protecció de la dona vers la violència masclista”, convidant-los a “ser capaços d’assumir com a pròpies aquestes mesures contra la violència de gènere”.