El PSC explica su programa electoral para el 14 de febrero

El Partit dels Socialistes de Gavà (PSC) engega avui la campanya per les eleccions autonòmiques del proper 14 de febrer. Diversos membres de la formació, entre ells diversos regidors i tinents d’alcalde, s’han citat a la seu gavanenca de la formació per tal de començar a preparar els cartells amb el rostre del candidat socialista, l’exministre de Sanitat Salvador Illa.

Raquel Sánchez, primera secretària dels socialistes gavanencs i alcaldessa de Gavà, no ha volgut perdre’s aquest inici de campanya amb els seus companys de partit. Sánchez ha volgut posar de manifest que “aquestes eleccions, tot i estar marcades per la pandèmia, són molt importants perquè s’ha demostrat que Catalunya i els catalans mereixem un canvi en el govern de la Generalitat”.

La número 1 dels socialistes gavanencs ha anat més enllà en assegurar que “són molts anys perduts, una dècada perduda, una dècada de tristesa, de desil·lusió, d’inseguretat i d’incertesa, i ara és el moment de demostrar que els catalans volem un canvi, i aquest canvi ve de la mà de Salvador Illa perquè nosaltres tenim el millor candidat”.

En relació al projecte que presenten els socialistes, Sánchez no ha dubtat en garantir que “no només és un projecte pels socialistes sinó que representa i pretén ser un projecte de reconstrucció de Catalunya, un projecte pel conjunt de la ciutadania i que sobretot busca la reconstrucció social, la reconciliació, però també la reactivació econòmica en un país que ha perdut moltes oportunitats”.

Per últim, Sánchez ha animat a tothom per tal que “vagi a votar el 14 de febrer”, tot reconeixent que també “s’ha de fomentar el vot per correu, i en aquest sentit la gent ja sap que pot acudir a les oficines de Correus per sol·licitar aquest vot fins el 5 de febrer. Però a més, nosaltres des de l’agrupació local gavanenca del PSC oferim assessorament per a totes aquelles persones que vulguin saber com poden tramitar aquest vot per correu, i o bé poden trucar-nos per telèfon, o bé concertar una visita, o adreçar un e-mail a l’adreça gava@socialistes.cat.