psc-economia-120515

psc-economia-120515Raquel Sánchez ha explicat les seves propostes a peu de carrer.

Raquel Sánchez: “impulsar l’economia i crear ocupació és una de les meves prioritats”

El PSC proposa, entre d’altres coses, crear un centre de recursos per a l’ocupació, un nou parc empresarial i incentius a l’emprenedoria

L’alcaldable del PSC, Raquel Sánchez, ha presentat aquest dimarts les propostes econòmiques de campanya de la seva candidatura per Gavà. Sánchez ha assegurat que “crear ocupació i potenciar la indústria, el comerç i l’emprenedoria és una de les nostres línies bàsiques d’actuació per als propers 4 anys” .


Sánchez és conscient que “encara no hem sortit de la crisi i, per tant, des dels ajuntaments, tot i tenir limitades les competències, hem de fer tot allò que sigui possible per generar promoció econòmica i ajudar a crear ocupació de qualitat”. En aquest sentit, la cap de llista socialista ha recordat que “el govern actual ja ha demostrat que, amb inventiva i esforç, es poden tirar endavant iniciatives que van en aquesta direcció com ha estat el programa 6+6 que tinc intenció de reeditar” i ha explicat que “per ajudar a cercar feina, especialment als col·lectius que, segons les estadístiques tenen més dificultats, com els joves i els majors de 45 anys, crearem un centre de recursos per a l’ocupació al nucli urbà amb serveis d’assessorament i formació en consonància amb les necessitats de les empreses. També fomentarem l’autocupació i l’emprenedoria amb nous incentius”.

 

Per a l’alcaldable del PSC a Gavà, “també cal apostar per accions on educació i empresa vagin de la mà, per això es reforçaran programes d’èxit com el Gavà Talent Factory”.

 

Pel que fa a la indústria, Sánchez ha recordat que “el nostre terme, per la seva ubicació estratègica a nivell metropolità i català, és molt atractiu per atraure inversió i, per això, s’incrementarà en un 60% la superfície per aquestes activitats amb sectors com els Joncs i Matabous”.

PUBLICITAT